Svet-Stranek.cz
Stránka festivalu MIREK
Charitativní MInifestival REgionálních Kapel

Připravuje se:Stránka festivalu MIREK

Připravuje se

Zde se dozvíte o přípravách na další ročník festivalu

MIREK 2010 v pořadí již třetí - 19.6.2010


...zprávy budou průběžně přibývat dle aktuálního dění...

-----

MIREK i na na Facebooku zde: http://www.facebook.com/pages/CharitativniMIREK/14 3752841881

Dne 27.4.2010

-----

Kapela ORBIT již pracuje na vlastním repertoáru, tak je budeme moci na MIREKovi 3. v Rudolticích uvítat a poslechnout si jejich prvotiny navzdory tomu, že se nyní spíše profilují jako zábavová kapela :-)

Více o ORBITu zde: http://orbit-music.webnode.cz/

Dne 13.4.2010
JPi

-----

MIREK 3. má od dnešního dne další účinkující a to skupinu NAOPAK.
Skupina NAOPAK je fragmentem původní skupiny PŘECESPOLU, která
vystoupila na loňském ročníku festiválku MIREK :) http://bandzone.cz/naopak
Děkujeme za podporu:-)

Dne 13.4.2010
JPi

-----
Skupina Cimbál Classic z Brna dnes http://bandzone.cz/cimbalclassic (7.2.2010) přislíbila svou účast na festiválku v Rudolticích. Děkuji jménem všech "ERTÉČEK" i případných diváků, posluchačů a v nesposlední řadě těch, pro které je festival určen - psíků vychovávaných Pomocnými tlapkami :-)

Dne 7.2.2010
JPi


-----

Skupina TAXMENI http://www.taxmeni.cz/news.php?id=0 dnes (31.1.2010) prostřednictvím svého zástupce potvrdila účast na dalším ročníku festivalu. Za to jim patří srdečné poděkování organizátorky, týmu RT a v neposlední řeadě i Pomocných tlapek :-)

Dne 31.1.2010
JPi

-----

Písničkář Pavel Pokorný http://bandzone.cz/pavelpokorny včera (26.11.2009) přislíbil účast na příštím ročníku chystaného minifestivalu. Budu se na něj spolu s ostatními těšit a za jeho vstřícnost mu patří velký dík stejným dílem jako všem ostatním účinkujícícm :)

Dne 27.11.2009
JPi

-----

Novinky: festival MIREK 3. opět přislíbil svým slovem provázet fajn člověk a zároveň vtipem sršící moderátor Luděk "Savana" Urbánek, který působí v rádiu Čas a má velkou spoustu dalších zajímavých aktivit viz.: http://www.savanoviny.cz/
Na druhém ročníku festivalu
MIREK nezůstalo díky němu smíchy jedno oko suché a to mu rozhodně nikdo nezapomene - viz ukázky ve Fotogalerii MIREK-2 :-))

Žádost o Grant Pardubického kraje musí být napsána a odeslána do 9.12.2009 Jsou činěny kroky aby žádost byla řádně a včas odevzdána, aby příští ročník byl poněkud finančně zajištěn.
Hlavní pořadatelka ke své lítosti přiznává, že v roce 2010 nebude mít na profinancování celé akce ze své kapsy dostatek prostředků a musí tedy vyvinout úsilí, které bude směřovat k získání finančních injekcí z externích zdrojů.

Další
hudební skupiny, písničkáři a tématické programy pro přestávky mezi kapelami i další "drobnosti" jsou průběžně připravovány všemi "ERTÉČKY" :)

Dne 26.11.2009
JPi

-----

Skupina
Pouta http://www.bandzone.cz/pouta dnes potvrdila prostřednictvím Radka Nováka svou účast na dalším ročníku MIREKa. Pokud to bude možné, vystoupí opětovně se sborem Poslední šance, takže jejich krásné vystoupení si někteří návštěvníci budou v Rudolticích moci vychutnat již podruhé.
Děkuji za všechny tyto lidi, kteří neváhají svůj um použít pro dobrou věc :)

Dne 2.9.2009
JPi

-----

E-maily nezahálejí, neb si živě dopisuji se zástupcem
skupiny Poutníci (http://www.poutnici.cz/ ) a také se zástupcem skupiny Taxmeni (http://www.taxmeni.cz/ ).
Obě skupiny se zdají být nakloněny akci MIREK 3. a pokud jim čas, okolnosti a jiné -sti dovolí, budeme mít to potěšení je na festivalu vidět a slyšet:)
Proto prosím příznivce této akce, aby neseděli s rukama v klíně a pokud už ano, tak aby drželi pěsti pro štěstí, abychom se se všemi potenciálními účastníky mohli k našemu potěšení v příštím roce sejít v Rudolticích:-)

Dne 1.9.2009 odpoledne... :)
JPi

Včera (31.8.2009) jsem obdržela od skvělé zpěvačky a fajn člověka - paní Jany Koubkové (http://www.janakoubkova.cz/) velmi milý e-mail, ve kterém předběžně potvrdila své vystoupení na festivalu, který se bude 19.6.2010 opět konat v Rudolticích u Lanškrouna. Za tento projev podpory a lidský přístup jí již nyní patří velké poděkování.

Dne 1.9.2009
JPi
-----

Přípravy nebudou zanedbány - naopak, již nyní se tzv.
ERTÉčka a já dohadujeme, domlouváme a všelijaké jiné -me- co a jak provést, aby to bylo pěkné, zajímavé, příjemné a hlavně - abyste se o5 měli na co přijet do Rudoltic na Zámeček podívat a to dne 19.6.2010 :-)

Na příští ročník je prvním sponzorem členka RT
Monika Hrdinová, která přispěla již nyní částkou 600,- CZK, za které jí děkuji!! :-) a pouze doufám, že financování příštího ročníku bude možné i z "jiných zdrojů" nežli z "domácích", poněvadž se pokusím požádat o grantovou podporu u několika subjektů a snad... ale nepředbíhejme :-)

Dne 14.8.2009
JPi


-----


Festival
MIREK 3. je zatím plánován na termín 19.6.2010[B]. Zda se uskuteční, bude záležet na tzv. Er-Téčkách :) a na tom, zda se podaří získat granty, dotace či sponzorské příspěvky...

P.T. Pilátka